VIJESTI / AKTUELNOSTI

Upoznajte Ford Mustang Mach E

ford

Ford Mustang Mach E

ford

Ford Mustang Mach E

ford

Ford Mustang Mach E

Fotografije objavljene na Mach E forumu

 

Ne želimo da pokvarimo show, ali upravo gledate u fotografije prvog električnog Fordovog modela. Inspirisan Mustangom, potpuno električni Mustang Mach će u ponedjeljak biti zvanično predstavljen, a u premijernoj prezentaciji modela će učestvovati i Idris Elba.

 

Šta smo saznali sa fotografija koje su objavljene? Krenimo sa cijenom. Najjeftinija izvedba ovog automobila je sa paketom opreme „Select“ i kreće od oko 40.000€. Paket „First Edition je limitirana serija na početku proizvodnje čije cijene kreću od 54.350€. Na raspolaganju vam je izbor od tri boje eksterijera uključujući i ekskluzivnu Grabber nijansu metalik plave sa unikatnim kontrastnim enterijerom, First Edition ukasnim pragovima, pedalama od brušenog aluminijuma i crvenim kočionim kliještima. Najskuplji su modeli sa GT paketom čija je početna cijena skoro 55.000€.

 

Mustang Mach E u prodajne salone stiže krajem 2020. godine. Domet modela opremljenog opcijskim paketom baterija sa povećanim kapacitetom baterije i zadnjim pogonom iznosi 483 km, dok će modeli sa pogonom na sva četiri točka imati nešto manji domet, oko 434 km.

11:17 | Nov 15, 2019

KOMENTARI (0)