VIJESTI / AKTUELNOSTI

Urus sa identitetom Terzo Millennio koncepta

Agresivniji od originalnog modela

 

Sada vidimo da je i to moguće. Kao da Lamborghini već nije kreirao dovoljno agresivan SUV, Car News Network je objavio render elektrifikovane verzije Urusa. Postojećem Urusu su prenijeli elemente Terzo Millennio koncepta, a rezultat je... Procijenite sami!

 

Elektrifikacija i Lamborghini – nešto još uvijek nespojivo. Lamborghini uporno odbija da napravi hibridni automobil, ali sigurni smo da je samo pitanje momenta kada će proizvođač iz Sant'Agate svom standardnom motoru s unutrašnjim sagorijevanjem dodati i električni pogon. To će u jednom momentu postati i neizbiježno.

 

Čak šta više, sve se glasnije govori o nasljedniku Aventadora i Huracana koji će biti hibridni. Još ne znamo koji će model biti prije zamijenjen i koji će imati čast da ponese titulu prvog hibridnog modela u historiji slavne kompanije. Međutim, niko ne spominje elektrifikovani Urus. Niko do Car News Networka koji se poigrao sa postojećim modelom Urusa i dao mu još agresivniji izgled.


Da li je hibridni Urus realnost, još uvijek ne možemo znati. Niko nije ni spomenuo tu mogućnost, međutim, moramo priznati da nam je proradila mašta i da bi itekako bilo zanimljivo vidjeti  hibridni Urus sa dizajnerskim elementima koncepta Terzo Millennio.

20:31 | Apr 26, 2019

KOMENTARI (0)