VIJESTI / AKTUELNOSTI

Višemilionski karavan stigao u Crnu Goru

gumball

Gumball 3000 u Crnoj Gori

gumball

Gumball 3000 u Crnoj Gori

gumball

Gumball 3000 u Crnoj Gori

gumball

Gumball 3000 u Crnoj Gori

gumball

Gumball 3000 u Crnoj Gori

gumball

Gumball 3000 u Crnoj Gori

gumball

Gumball 3000 u Crnoj Gori

Glamur u Tivtu

 

Poznate ličnosti i super automobili u spektakularnoj povorci globalnog relija Gumball 3000 počeli su da pristižu na tivatsko gradsko šetalište Pine i u nautičko naselje Porto Montenegro.

 

Oficijelni spiker koji dočekuje posade na Pinima i vodi program na engleskom jeziku, na početku je učesnicima Gumball-a poželio dobrodošlicu u " prelijepi Porto Montenegro", iako su oni zapravo stigli u centar Tivta. Nakon što su ga domaćini iz Turističke organizacije Tivat upozorili na grešku, voditelj je narednih desetak puta pričao samo o ljepotama i atraktivnosti Tivta.

 

 

U Tivtu se večeras očekuje oko 100 superautomobila i preko 240 članova reli-posada. Među njima je i osnivač Gumball relija, britanski biznismen Maksimilijan Kuper. Jedan od učesnika Gumball-a 3000 koji su do sada stigli u Tivat je i jedan skupi superautomobil iz Crne Gore - Mercedes-Benz AMG GT cetinjskih tablica. Mercedes iz Crne Gore nosi startni broj 109.

 

Tivćani i brojni turisti narednih nekoliko sati uživaće u svojevrsnoj promenadi ekskluzivnih modela automobila kao što su Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porche, Aston Martin, Jaguar, Mercedes, Rolls Royce. 21. edicija Gumball-a 3000 ovog puta krenula je iz Mikonosa, sa preko 100 automobila, i prolazi maršrutu kroz 8 zemalja, da bi stigli do Ibice.

 

Zabava je počela na gradskoj rivi Pine od 17h kada su počeli da pristižu prvi automobili-učesnici relija, a za dobru muzičku energiju zaduženi su DJ Sharr, DJ Gramophondzie, DJ Martin 2 Smoove i Andy Purnell. Kulminacija zabave je zakazana za večeras u 23 h, kada će u noćnom klubu Platinum nastupiti DJ Afrojack.

 

Izvor: Vijesti.me

23:13 | Jun 10, 2019

KOMENTARI (0)