VIJESTI / AKTUELNOSTI

Volkswagenova United edicija spremna za Evropu

vw

Volkswagen T-Cross

vw

Volkswagen T-Roc

vw

Volkswagen Polo

vw

Volkswagen United

Povratak specijalne edicije nakon 13 godina

 

Svi oni koji pažljivije prate dešavanja u autoindustriji, sigurno se sjećaju specijalne edicije United koju je Volkswagen lansirao 2007. godine povodom održavanja početka održavanja najvećeg njemačkog takmčenja u futsalu – Volkswagen United Mastersa. Trinaest godina kasnije, United edicija se vraća u život, a ovoga puta povodom održavanja Evropskog prvenstva u fudbalu koje počinje 12. juna ove godine.

 

Svojim kupcima, Volkswagen nudi uštede i do 3.400€ za modele iz United serije. A u ponudi će biti Polo, T-Cross, T-Roc i Tiguan Allspace, kao i za up! i e-up! modele. Pored njih, Volkswagen će United seriju ponuditi i s modelima Touran, Sharan, Golf Variant (sedma generacija), a ovo će biti i posljednja prilika za kupovinu Golfa Sportsvan koji neće biti predstavljen u novoj generaciji.

 

Bez obzira na model koji izaberete, automobili će biti obojeni u ekskluzivnu Atlantic metalik plavu nijansu i dolaziće na Dublin aluminijskim felgama. Modeli United edicije će imati i zatamnjena bočna stakla, kao i zadnje vjetrobransko staklo, a United oznake će biti istaknute na B stubu.

 

Cijene modela United edicije kreću od 14.485€ za up! United, a penju se do 43.205€ za Sharan United. Kompletni cjenovnici se mogu naći i na Volkswagenovoj stanici. Svi modeli dobijaju petogodišnju garanciju, odnosno garanciju na pređenih 50.000 km.

12:41 | Jan 13, 2020

KOMENTARI (0)