VIJESTI / TUNING

VW Transporter u nešto drugačijem izdanju

volkswagen

ABT VW Transporter

volkswagen

ABT VW Transporter

volkswagen

ABT VW Transporter

volkswagen

ABT VW Transporter

volkswagen

ABT VW Transporter

Ne tako davno, ABT je izvršio manje izmjene na novom, osvježenom Volkswagen Transporteru. U čuvenoj tuning kući su jasno izjasnili svoje želje i namjere za budućnost, a one podrazumijevaju izvlačenje više potencijala iz Volkswagenovih popularnih „kombija“. U martu će konačno biti u prodaji kompletan paket ABT-ovih nadogradnji za ovaj automobil, a osim unaprijeđenja performansi, dostupne su i kozmetičke nadogradnje.

 

Ukoliko se odlučite za maksimalnu nadogradnju i vaš izbor bude ABT Power Performance paket, očekujte da će snaga najsnažnije 2.0 TDI motora sa 199 KS i 450 Nm obrtnog momenta skočiti na impresivnih 226 KS i 490 Nm. Za jedan Transporter, to su respektabilne cifre. Za standardni 2.0 TDI od 150 KS, snaga će skočiti za 30 KS i iznositi 180 KS uz 400 Nm obrtnog momenta.

 

ABT je za Transporter spremio i Aero Paket koji može biti naručen u odvojenim dijelovima, ili kao set direktno iz ABT Sportslinea. Aero Paket uključuje dodatke za prednju masku i prednji branik, proširenja pragova, dodatke za zadnji branik sa četiri visokosjajna crna završetka auspuha i naravno, krovni spojler. Takođe, možete birati između 19-inčnih 20-inčnih felgi u mat crnoj ili dijamantskoj završnoj boji.

12:52 | Feb 9, 2020

KOMENTARI (1)


uccbwotzuv

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

July 23rd, 2020 - 5:49PM