VIJESTI / PREMIJERE

Zvjerski Lamborghini Huracan Evo Spyder

lambo_spyder

Lamborghini Huracan Evo Spyder

lambo_spyder

Lamborghini Huracan Evo Spyder

lambo_spyder

Lamborghini Huracan Evo Spyder

lambo_spyder

Lamborghini Huracan Evo Spyder

lambo_spyder

Lamborghini Huracan Evo Spyder

Promjene koje je doživio Huracan, prenesene su i na kabriolet verziju

 

Lamborghini Huracan Evo je brilijantan auto u svakom smislu. Od izgleda, performansi, simfonije koju komponuje moćni V10 motor – apsolutno je sve savršeno. Izuzetno nam se svidio i kada bismo vam pisali sa dušeka punog novčanica, vjerovatno bismo ga kupili momentalno. Ipak, pišemo sa obične kancelarijske stolice i možemo samo da se divimo evoluciji Huracana.

 

Sada je stigao i Huracan Evo Spyder. Oba modela biće premijerno prikazana u Ženevi. Kao i obična izvedba, Spyder je vraški brz. Pod haubom se nalazi isti V10 motor od 631 KS koji ovaj automobil „ispaljuje“ do 100 km/h za samo 3,1 sekundu. Huracan Evo Spyder vaga 1.542 kg, što je čak 100 kg više nego obični Huracan Evo. Ipak, Spyder je i dalje bez problema postiže 200 km/h za 9,3 sekunde.

 

Struktura krova je ostala nepromijenjena u odnosu na stari Spyder. I dalje je potrebno 17 sekundi da se krov sklopi, a to možete raditi i u pokretu pri brzini ne većoj od 50 km/h.

 

Svaki segment automobila je unaprijeđen. Složeni LDVI sistem prikuplja i analizira podatke o uslovima na cesti, te tako aktivno podešava automobil i daje vozaču najbolje moguće vozačko iskustvo. Rezultat je sjajan. Automobil ne samo da momentalno reaguje, već i predviđa vozačevu reakciju i shodne tome se adaptira. Talijanski automobili su jednostavno takvi da vas ne ostavljaju ravnodušnim. Takav je i Huracan Evo Spyder.

 

Prve isporuke novog Lamborghinija Huracan Evo Spyder su planirane već za proljeće ove godine, a preporučena početna cijena iznosi 202.437€ bez poreza.

15:27 | Feb 26, 2019

KOMENTARI (0)